Nana Chinchikibumbum Le'cius


Entry About Link Credit +Follow
Bonjour Fellas !
Status:✦Assalamualaikum! Hai. Moga2 korang suka kat blog Nana :)
Visitors:
Hits: since 10/1/2012
Suatu Cerita
Suatu Cerita Menakjubkan

Pada pukul 7 pagi aku bangun 
dari tidur.
Untuk Online .
aku online sampai jam 8.
Jam 9
Dan aku tinggalkan leptop
di ruang tamu.
sendangkan ruang tamu tak bertutup
pintu.

Dan aku sambung tidur 
sampai jam 11
tengahari.
Dan aku bagun.
aku lihat leptop tiada di ruang 
tamu.
Aku tanya nenek aku yang sedang
memakai kan baju untuk 
anak buah ku bernama 
Nurfarisya-Aldamia
Dan nenek aku cakap
enta aku nenek tak tau.

Aku tanya kakak aku yang sedang tidur 
lena..
Aku tanya dia .
dia cakap nana juga last online.
tanya lah sendiri.

aku panggil orang gaji .
dia kata aku tak tahu itu..

dan dia kata cuba kau cari di bilik mama 
bapa kau diatas
(tingkat 2)
dan aku terus naik ke tingkat 2
tiba tiba aku ternampak
Plak leptop di bilik 
orang gaji.
aku masuk dan aku nampak
plak leptop itu menuju ke selimut
dan dalam fikiran aku lebih baik
aku buka.Itu selimut
...

Dan aku buka
tu selimut..
Dan aku terkejut kerana
di dalam selimut orang gaji itu
ialah
....
leptop.

dalam hati aku berkata
pandai jugaa orang gaji ni
Online

Dan aku ambil.
dia kata aku cuman 
tengok di youtube nana
kau tak marah kan.

Aku cakap enda lah..
(Dalam hati macam nak tumbuk jak)

Dan habis aku tulis nie pun 
sebab mara sangat
kalau aku marah pun tiada guna 
baik aku kongsikan
dengan kamu kan.

ermm kalau kamu ada orang gaji
jangan ampaikan begitu sahaja
okay..

nanti pandai pandai pulaa orang gaji
tu tengok youtube..

From:
Nana Tue



PAST | FUTURE